promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hamarosan kapható lesz a James Bond-féle napszemüveg
Borítókép:  christies.com
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bose márkát valószínűleg mindenki a hangfalakról és más audio-technikai termékeiről ismeri. Viszont a vállalat új, elképesztően vagány dolgot talált ki. Piacra dobják James Bond híres napszemüvegét. 

Pontosabban annak, egy általuk készített replikáját, benne a 007-es beépített fülhallgatójával. A szárakba tett füles bluetooth-on keresztül összekapcsolható lesz az okostelefonnal, vagy ami még jobb az autós rádiókkal, így tényleg úgy érezhetjük, hogy bevetésen vagyunk, miközben csak a közeli boltba megyünk bevásárolni. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Bose (@bose) által megosztott bejegyzés,

A fülhallgató egyébként alig dobta meg a napszemüvegek súlyát, ugyanis mindössze 50 grammot nyom, így a viselő sem fogja érezni az extra terhet. A napszemüvegek USB-kábel segítségével tölthetőek, teli akkumulátorral öt és fél órán keresztül képesek működni. 

Viszont ára van annak, ha valaki titkosügynökösdit akar játszani a hétköznapokban. A szemüvegek átszámítva nagyjából 100 ezer forintba fognak kerülni, úgyhogy mélyen a zsebbe kell nyúlni.

Viszont nem szabad elfelejtenünk, hogy a mai csúcsmárkák termékeiért is nagyjából hasonló összeget kell fizetnünk, úgyhogy biztos lesznek olyanok, akik szívesen áldoznak ennyit a Bose Frames névre keresztelt – ahogy a nagyszüleink mondanák – okulárékra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás