Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mini kolbászt falatozott miközben felgyújtotta 50 milliós Mercedesét

Mini kolbászt falatozott miközben felgyújtotta 50 milliós Mercedesét

Tech & Tudomány

Mini kolbászt falatozott miközben felgyújtotta 50 milliós Mercedesét

Tech & Tudomány

Promotions 08:38

Egy orosz fiatal megelégelte, hogy az ötvenmillió forintot érő Mercedes AMG-GT 63S-nek túl nagy a szervizigénye, ezért fogta magát, kiment egy mezőre, s miközben mini kolbászt falatozott, felgyújtotta a kocsiját.

A Player.hu szúrta ki azt a videót, amely egy igen érdekes, „könnyed" vasárnap délutáni programot mutat be. Egy orosz fiatal fogja magát, kimegy a mezőre az ötvenmillió forintot érő Mercedes AMG-GT 63S-sel, fellocsolja benzinnel, majd mini kolbász sütögetése közben porig égeti autóját.

Mint a portál megjegyzi, nem szokatlan jelenség ez. Az orosz újgazdak fiatalok ugyanis szívesen mutatják be különböző közösségi platformokon, hogy nekik a pénz nem számít. Bármit megvehetnek, s bármit megtehetnek, ha épp úgy tartja kedvük, kimennek egy rétre és könnyed piknik közepette felgyújtanak egy méregdrága autót.

A videó készítője azzal indokolta tettét, hogy a prémium Mercedesnek túl magas volt a szervizigénye. A kereskedő nem volt hajlandó garanciálisan javítani a felmerülő műszaki gondokat. Annyit talán érdemes megjegyezni, hogy, aki ötvenmillió forintos autót vásárol, számolhatna a felmerülő, s az átlag szervidíjaknál magasabb költségekkel. 

Hogy mi volt a valódi ok, nem tudni. Azt azonban igen, hogy a három napja feltöltött videót már majd tíz millióan látták.

Borítókép: youtube.com