promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Égési sérülést is okozhat az egyik Apple Watch-széria
Borítókép:  JAAP ARRIENS / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Furcsa jelenségről számoltak be a dél-koreai Apple Watch SE-tulajdonosok. Az októberben bemutatott okosórák ugyanis túlmelegednek és valakinél égési sérülést is okoztak. 

A Reddit-en terjedő híreket érdemes egyelőre fenntartásokkal kezelni, azonban igen aggasztóak lehetnek a felmerülő hibák. Szerencsére az esetek még csak Dél-Koreában fordultak elő, így az európai felhasználók fellélegezhetnek. 

Elsőként az Apple Insider írta meg, hogy a Watch SE-vel komoly gondok merültek fel. Van olyan felhasználó, aki töltés közben észlelte, hogy melegszik az eszköz, de akad köztük olyan is, akinek épp a kézén volt az óra, kisebb égési sérüléseket okozva ezzel a tulajdonosnak

– számolt be a hírről a gsmring.hu.

A töltés közben tapasztalt melegedés még nem is lenne olyan meglepő, hiszen az iPhone felhasználók is tapasztaltak ilyet korábban a telefonok kapcsán. Viszont az új karórák olyannyira hevülnek fel, hogy el is színeződnek, kiégnek. 

Nincs kizárva, hogy olyan alkatrészek érnek össze, amiknek nem lenne szabad. Az eddigi visszajelzések alapján a WiFi-s és a hálózati modemes SE-k is érintettek.

Az Apple még nem adott tájékoztatást az ügy kapcsán, könnyen lehet, hogy a gyártósoron következett be valamilyen hiba. A botrányt úgy próbálja csillapítani a vállalat, hogy pénzvisszafizetést és/vagy cserekészüléket biztosít a vásárlók számára. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás