promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az LG új készülékei forradalmasíthatják az okostelefonok piacát
Borítókép:  JAAP ARRIENS / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyot húzhat az LG Electronics a mobil-piacon. Prémium dizájnú, olcsó okostelefonokkal bővíti az idei K-szériás termékcsaládot.

Koronavírus ide vagy oda, a fejlesztés az LG-nél nem áll le. Olyannyira nem, hogy a multivállalat kibővíti a 2020-as termékcsaládot, ami ígéretük szerint egyet jelent:  

elérhető árakat, prémium, elegáns dizájnt és új funkciókat. 

Az újragondolt K-sorozatú modellek (a K42, a K52 és a K62) a világon először nálunk, Európában lesznek elérhetők, majd Ázsia, Latin-Amerika és a Közel-Kelet piaca következik. 

Mindhárom modell egyedi és különleges külsővel kecsegtet, így akár más márkák felhasználóinak is vonzó lehet, és akkor még az új kamerafunkciókról nem is beszéltünk.  

A K-szériás telefon valószínűleg az influencerek és a profi, vagy éppen kezdő YouTube-rek álma lehet. A „Flash Jump Cut" funkcióval egymás után időzítve négy képet készíthetünk, melyekből a telefon mozgóképet állít össze, a mesterségesintelligencia-alapú kamera pedig, a fotótéma jellemzőihez legelőnyösebb beállításokat ajánlja fel. A kamera kezelőjéről elérhető YouTube Live gomb megnyomásával pedig azonnal megoszthatjuk a világgal, hogy abban a pillanatban éppen merre járunk, mit látunk.  

„A dizájn és az ár tekintetében egyaránt vonzó K-sorozat modelljei teljesítményben is kimagasló értéket képviselnek”  

– mondta Johan Chung, az LG mobilüzletágának marketingért felelős alelnöke. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás