promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tényleg ufót láttak az emberek New Jersey-ben? – videó
Borítókép:  Az azonosítatlan repülő tárgy / twitter.com (screenshot)
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Félelmetes dologra lettek figyelmesek New Jersey lakosai, hiszen egy hatalmas, rejtélyes objektum jelent meg az égen, ami sokakat megrémisztett.

Rengeteg filmben láthattuk már, ahogy a gonosz földönkívüliek egy, vagy több hatalmas űrhajóval megpróbálják leigázni a Földet, és igaz, hogy benne van a pakliban, de eddig még nem volt erre példa. Valószínűleg ezért is lepődtek meg annyira az Amerikában található New Jersey polgárai a tegnapi nap folyamán, mikor olyan dolog elevenedett meg a szemük láttára, amit eddig csak a mozivásznon láthattak.

Még a forgalom is leállt, mikor felbukkant az égbolton egy furcsa, elég nagy mérettel rendelkező tárgy, ami első ránézésre pontosan úgy nézett ki, mint egy klasszikus „repülő csészealj”, így ez emberek rögtön elkezdtek pánikolni – voltak olyanok is, akik azt hitték, hogy igazi űrlényekről van szó, és ez itt a vég.

Szerencsére nem kell aggódnunk, ugyanis a 24 cikkéből kiderül, hogy szó sincs kegyetlen invázióról, így nem egy idegen életforma járművét látták a szemtanúk, hanem csupán a Goodyear léghajója okozott rémületet, ami éppen a Pittsburgh Steelers és a New York Giants közötti amerikaifoci-mérkőzés légifelvételeit készítette.

Itt lehet megtekinteni pár videót az objektumról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás