Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vajon Ronaldo vagy Messi a FIFA 21 legjobb játékosa?

Vajon Ronaldo vagy Messi a FIFA 21 legjobb játékosa?

Tech & Tudomány

Vajon Ronaldo vagy Messi a FIFA 21 legjobb játékosa?

Tech & Tudomány

Toronicza Péter 12:48

Vagy előrelépett egy nevető harmadik? Megérkeztek a legjobb tíz játékos értékei.

Járvány ide, vagy járvány oda, egy valami biztos: a FIFA 21 nem vár, és kevesebb, mint egy hónap múlva, október 9-én megjelenik PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre, valamint Stadiára is.

Az előzetesben nem a bebetonozott sztárok, hanem fiatal tehetségek kerültek előtérbe, mint Kylian Mbappé, Erling Braut Håland vagy Alexander-Arnold. Utóbbi köztudottan nagy rajongója is a játéknak, és gyakran szokta nyüstölni.

A készítők azt ígérik, hogy ez lesz a leginteligensebb FIFA, de hát a dinamikus fejlődés során ezt is várjuk el, ami a támadórendszert is érinteni fogja. Közben a készítők leleplezték, hogy kik lesznek a FIFA 21 legjobb értékekkel rendelkező futballistái.

A két sztárt nem lehetett kirobbantani, így ebben az évben is Lionel Messi az aranyérmes a pontszámok tekintetében, míg Cristiano Ronaldo a második. Annyi különbség van, hogy a számolás során egy-egy pontot levettek tőlük: a Barcelona sztárja 93 pontos, míg a Juventus labdarúgója 92.

A dobogón azonban helycsere volt, mivel a Bayern München támadója,  Robert Lewandowski elvette a bronzérmet Neymartól, akit végül Kevin De Bruyne is megelőzött.

Csapatok tekintetében az angol bajnok Liverpool adja a legtöbb focistát, összesen hármat a top 10-ben, és ezután jön a PSG. Ahogyan látjuk, a kapusok közül az Atlético Madrid hálóőre, Jan Oblak van a legjobban elismerve.


Borítókép: Kirill KUDRYAVTSEV / AFP