Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Milliók nézték, ahogy egy YouTuber nem csinál semmit

Milliók nézték, ahogy egy YouTuber nem csinál semmit

Tech & Tudomány

Milliók nézték, ahogy egy YouTuber nem csinál semmit

Tech & Tudomány

Toronicza Péter 09:09

Két óra húsz perc intenzív semmittevés Muhammad Didivel. Lehet, hogy itt az újabb kihívás?

A YouTube köztudottan tele van őrültségekkel, és egy egész élet kevés lenne, hogy mindet végignézzük. A YouTuberek próbálnak egymásra licitálni, hogy az ő csatornájuk, illetve videójuk legyen a legnézettebb. A mutatványosokon vagy gamereken át egészen a megmondóemberekig találkozhatunk szinte mindennel.

Sokan azt hiszik, hogy zseniális anyagot kell összerakni ahhoz, hogy valaki milliós nézettséget produkáljon, de Muhammad Didi bebizonyította, hogy ehhez az égvilágon semmit se kell tenni. Muhammad pont ezt csinálja csaknem két és fél órán keresztül – a nagy semmit. Néz maga elé, és valahol jár képzeletben, de hát mi ebből csak annyit tapasztalunk, hogy ül és pislog.

Az influenszer gyakorlatilag mindig jelentkezik valami érdekességgel, szóval nem ilyen anyagokkal van tele a csatornája. Sokan kérték, hogy csináljon a fiataloknak egy videót, amiben inspirálja, tanítja őket,

ő meg erre ezt reagálta.

Tekinthetjük afféle fricskának is, hogy az Muhammad oktatóvideója, hogy semmit nem csinál. Azok most biztosan dühösek, akik rengeteget bajlódnak egy kiváló anyag felvételével, vágásával, aztán kiderül, hogy a nézettséghez közben nem is kell semmit csinálni. Ha minden videó ilyen lenne, kicsit unalmas lenne szörfözni a videómegosztókon.

Muhammad elmondta, hogy igazából nagyjából tíz percesre tervezte az egész akciót, de belefeledkezett, aztán elment az idő. Voltak olyan elvetemült emberek, akik valóban végignézték az egészet, hogy a videós nem-e bakizik valahol. Hát nem, tényleg csak pislog.

Valaki azt is megszámolta, hogy pontosan 362-szer…

Borítókép: sobat miskin offical