Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Csősz Bogi egyedi maszkokat vet be a koronavírus ellen

Csősz Bogi egyedi maszkokat vet be a koronavírus ellen

Tech & Tudomány

Csősz Bogi egyedi maszkokat vet be a koronavírus ellen

Tech & Tudomány

Toronicza Péter 21:42

A luxusfeleségnek, Csősz Boglárkának valóban nem az volt a lényeg, hogy divatoljon a maszkkal, hanem hogy hasznos legyen.

A hétfői napon tizenhárommal nőtt a koronavírus fertőzöttek száma Magyarországon. A járvány sajnos nem ért véget, a környező országokban beindult a megbetegedések számának növekedése. Mivel fennáll a behurcolás veszélye, a kormány úgy döntött, hogy bizonyos országok esetében szigorítja a beutazást.

Belefuthatunk egy második hullámba, de remélhetőleg ezt elkerüljük. A luxusfeleség Csősz Bogi mindenesetre felkészült a legrosszabbra, és a testvérével kifejlesztették a saját maszkjukat.

Bogi adta az ötletet, na meg a pénzt, míg az öccse, Botond a technikai dolgoktól kezdve a kivitelezésig felügyelt mindent. Ez látszik is, mivel a maszk lényege nem az volt, hogy divatos legyen, hanem hogy hasznos.

„Három hónap kemény munka után elkészültek a koronavírus elleni maszkok. Teljes vírusvédelmet biztosít! Puha és bőrbarát szilikonból készült, és a cserélhető vírusszűrők segítségével többszörösen használható és fertőtleníthető! A szűrők pollenek, vírusok és baktériumok ellen is védelmet biztosítanak!”

– írta Bogi, aki ezzel rávilágított arra, hogy a maszkokat nem csak a koronavírus ideje alatt lehet használni.

Mutatjuk, hogy néz ki a dolog! Nektek hogy tetszik, hordanátok?

Borítókép: Femina