promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Terence Hill halálhíre terjed a neten
Borítókép:  Terence Hill / Sebastian Kahnert / dpa-Zentralbild / dpa Picture-Alliance
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az utóbbi napokban ismét előkerült a hír, hogy meghalt a legendás Terence Hill, de szerencsére nem kell aggódnunk, hiszen minden jel arra utal, hogy hazugság az egész.

Magyarországon az emberek több generációját is felhőtlen szórakozással látták el a Bud Spencer, illetve Terence Hill főszereplésével készült filmek, amiken mindig nagyokat nevethettünk, és élvezhettük bennük a csattogó pofonok hangját. Bud Spencer sajnos négy éve, 2016. június 27-én elhunyt, ami teljesen összetörte a rajongók szívét, és most ismét szörnyű hírek jelentek meg a neten, mely szerint Terence Hill is meghalt.

A Blikk írja a HVG cikke alapján, hogy ez szerencsére úgy néz ki, hogy csupán hazugság, egy gonosz álhír, aminek nem kell bedőlni, hiszen valószínűleg csak azért kezdett el szárnyalni, mert most volt Bud Spencer halálának évfordulója, így valószínűleg valakinek rossz irányba szárnyalt a fantáziája.

A 81 éves szupersztár, Terence Hill elvileg él és virul, szóval nem kell aggódnunk.

Nem szokatlan, hogy az idősebb hírességek kamu halálhíre villámgyors sebességgel kezd el terjedni, amit közülük sokan csak úgy reagálnak le, hogy legyintenek egyet, és maximum megköszönik mindenkinek az aggódást, miután adtak magukról egy megnyugtató életjelet. Terence Hill is így tett, ugyanis vasárnap kirakott egy Banános Joe videót, így ebből is látható, hogy a jelek szerint tényleg jól van.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás