promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lélegzetelállító légi csaták: megérkezett a Star Wars: Squadrons előzetese
Borítókép:  EA
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Te döntöd el, hogy az Ellenállás, vagy a Birodalom pilótája szeretnél-e lenni.

Megérkezett az EA egyik idei nagy durranása, vagyis a Star Wars: Squadrons leleplező előzetese. A történet A Jedi visszatér eseményei után fogja felvenni a fonalat, tehát lesz a játékban single-player mód.

PC-n és PlayStation 4-en például VR-ban, vagyis a virtuális valóságban is élvezhetjük az egészet. Akinek ehhez nincs kedve, sem pénze beszerezni egy ilyen eszközt, az nem lesz ráutalva hála az égnek, mint például a Half-Life: Alyxnél, ahol csak a rajongói módoknak köszönhetően játszhatunk VR-mentesen.

Bár történet van, de az egész mégis a multira, vagyis az egymás elleni csatákra lesz kiélvezve. Ahogy látni fogjuk, ötfős csapatok alakulhatnak majd ki, és az Ellenállás, vagy a Birodalom pilótájaként is részt vehetünk a küzdelmekben.

A mostani előzetesben a klasszikus X-szárnyú űrvadászgépek, na meg a Birodalom TIE Fighterei vannak a főszerepben, amiket testre is szabhatunk majd.

A Star Wars: Squadrons 2020. október 2-án debütál PC-re, PlayStation 4-re, valamint Xbox One-ra. Előbbi kettő kapja meg a VR-támogatást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás