promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vesztett Elon Musk: meg kellett változtatnia a gyermeke nevét
Borítókép:  Elon Musk / Philip Pacheco / AFP
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pár hete született meg a világhírű innovátor, Elon Musk, és a fiatal énekesnő, Grimes első közös gyermeke, de most kénytelenek megváltoztatni a baba alapból elég furcsa nevét.

A világ egyik leggazdagabb,és legbefolyásosabb embere, Elon Musk egy elég érdekes figura, hiszen az ötletei egyszerre zseniálisak, és bizonyos szempontból rémisztőek. Eltökélt vágya elintézni, hogy az emberiség hamarosan a Marson lakjon, ráadásul most is azon dolgozik, hogy az egész Földön olcsó, gyors, stabil internetet adjon az embereknek.

Pár hete született meg az első közös gyermeke a Grimes nevű énekesnővel, és szinte egyből kiakasztotta az embereket Elon Musk:

nem elég, hogy arctetkós filterrel mutatta meg az embereknek a pici babát, de utána kiderült, hogy azt a nevet adták neki, hogy X Æ A-12 Musk, ami olyan, mintha egy robotról lenne szó.

Majd kiderült, hogy nem engedélyezett számokat rakni egy névbe, így Elon Musk mindent megtett azért, hogy sikerüljön neki. A 24 cikke alapján viszont elveszítette a hatóságok ellen folytatott csatát, és muszáj volt új nevet találnia a csöppségnek. Természetesen a híres innovátor ezt sem bízta a véletlenre, így ez lett az új név:

X Æ A-Xii Musk.

Ezen nem kellett sokat gondolkodnia, hiszen csak rómaira cserélte a számot, de legalább kiderült, hogy nem vicceltek ezzel a névvel, ahol az „X” az ismeretlen változó, az „Æ” a szeretetre és a mesterséges intelligenciára utal, illetve az „A-Xii” jelöli a büszke szülők kedvenc repülőgépét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás