promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
MIDO Ocean Star Tribute: ellenáll az extrém környezeti hatásoknak
Borítókép:  chrono.hu
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nagy vízállóságú karórák specialistája, a MIDO Ocean Start Tribute néven két különleges kiadással jelentkezett. Ezúttal is kvízjátékra hívunk titeket!

A MIDO az 1930-as évek óta számít a nagy vízállóságú karórák specialistájának. A 75 évvel ezelőtt megjelent Ocean Star kollekció fontos jellemzője pedig az, hogy képes ellenállni az extrém környezeti hatásoknak. A MIDO most, Ocean Star Tribute két különleges kiadással jelentkezett.

Az Europa Point Világítótorony ihlette kollekciő

  • visszautalás a nagy sikerű kollekció 75 éves történelmére
  • egyúttal tartalmazza a svájci óragyártás jelenkori fejlesztéseit.

forrás: chrono.hu

Mint azt a Chrono írja, az ETA készíti a MIDO számára a Calibre 80 (a szám az elérhető járástartalék legnagyobb értékére utal órában megadva) szerkezetet, melynek „elaborated” szintű kialakítása biztosíték egy szebb és megbízhatóbb mechanikára. Ennek köszönhetően, ha egy hosszú hétvégén keresztül nem nyúlunk az Ocean Star Tribute-höz, akkor teljesen felhúzott állapotban még három napig is ketyegnie kell.

S, hogy mit kell még tudnia erről a különleges darabról? Például azt, hogy rozsdamentes acél tokjának tetején „box” kialakítású zafírkristály óraüveg van, illetve, hogy dátumablakot a számlapon 3 óránál napkijelzés is kiegészíti.

Az óra kapható mély fekete vagy mediterrán kék színben, a különleges kiadás dobozában pedig kék szövet -, vagy fekete szövet hatású gumiszíj is található, továbbá, ha úgy tartja kedvünk fémcsatra is válthatunk.

forrás: chrono.hu

Ha elolvastad a cikket, most tiéd lehet egy egyedi óra is! Ehhez nincs más teendőd, mint erre a Facebook-linkre kattintanod és helyesen válaszolni az ott feltett kérdésünkre. Sok szerencsét!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás