promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A TAG Heuer új luxusórájával a sportolók is elégedettek lesznek
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A TAG Heuer 2015-ben úttörő volt a luxus connected órák világában. Most itt az újabb darab, amely egyedülállóan ötvözi a kifinomultságot és az eleganciát a csúcstechnológiájú digitális élménnyel. A cikkünk végén kvízjátékra hívunk!

A TAG Heuer új luxus connected darabja részletesen elemzi, és egyben segíti a különböző szabadidős tevékenységeket (golf, futás)  a pulzusmonitornak és az egyéb érzékelőknek köszönhetően. Ráadásul a cég mobil alkalmazásával még inkább személyre lehet szabni a TAG Heuer Connectedet.

A legújabb darab tehát egyszerűen minden részletében luxus időmérő. Hiszen

  • A 45 mm-es rozsdamentes acél vagy titán tok egyedi megjelenést kölcsönöz;
  • nemes anyagok használata a kifinomult kidolgozásról tesz tanúbizonyságot;
  • a teljesen aktív, egyenletes OLED kijelzőjét karcálló zafírkristály védi.

S, csakhogy tovább fokozzuk: a képernyőn az óra viselője négy különböző mechanikus vagy digitális a cég által inspirált számlap közül választhat. És az egyedülálló cserélhető szíjak tovább növelik aTAG Heuer Connected óra sokoldalúságát.

forrás: tagheuer.com

Az óra minden tulajdonságát úgy választották meg, hogy különösen a sporttevékenységek alkalmával megfeleljen a kívánalmaknak. Az 430 mAh akkumulátor egy órás, GPS felhasználásával történő sporttevékenység végzésére is alkalmas, beleértve a zenelejátszást és a pulzusmérést. A GPS használat, pulzusmérés, illetve zenehallgatás mellett az akkumulátor üzemideje 6 óra. Természetesen a tok fizikai tulajdonságai is a sportos életmódhoz alkalmazkodnak. Az akkumulátor pedig15°C és 45°C között 1,5 óra alatt teljesen feltölthető.

A TAG Heuer Connected óra a piacon elérhető legmagasabb luxust képviseli, ötvözve a huszonegyedik századi technológia fejlesztéseit a márka híres órakészítésiszakértelmével.

forrás: tagheuer.com

Ha elolvastad a cikket, most tiéd lehet egy egyedi Guess óra is! Ehhez nincs más teendőd, mint erre a Facebook-linkre kattintanod és helyesen válaszolni az ott feltett kérdésünkre. Sok szerencsét!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás