promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Százezrek imádják Pizzatorut, a fülesmakit – ilyen vele az élet
Borítókép:  Instagram
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pizzatoru, a szenegáli galágó mindennapjait lehet követni az állatka Instagram-oldalán. 

Az internet világában barangolva nemcsak macskákról és kutyákról lehet találni elképesztően aranyos képeket, videókat, jeleneteket. Hanem sok más különleges példányról is. Itt van például Pizzatoru, a szenegáli galágó. A vadallátként számon tartott, a fülesmakik családjába tartozó szenegáli galágó háziállatként tartása néhány országban megengedett. Ezen országok közé tartozik Japán is. A távol-keleti országban egy hölgy Kayoko Katsu fogadott magához egy szenegáli galágót, s Pizzatoru névre keresztelte.

A selyempuha, aprócska jószág gazdája egy Instagram-oldalt is létrehozott, Pizzatoru pedig hamar nagyon népszerűvé vált – jelenleg majd 300 ezer ember követi a boldog kisállat mindennapjait.

S, hogy honnan jött a név? Nos, Kayoko Katsu a BoredPandának elárulta, hogy Japánban pizza toru kifejezés annyit tesz, hogy: szeretnél pizza kiszállítást rendelni? Katsu azt is elárulta, hogy Pizzatorunak azért van rossz oldala is: odapisil és odakakil a lakásba, és ha épp rossz kedve van, megharap valakit. De azért alapvetően – ahogy Katsu – fogalmaz, hogy a kis fülesmaki rendes, és nagyon szereti.

[[p2]] 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás