promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Száztizenkilenc UFO-t láttak egy év alatt ezen a helyen, itt egy izmos válogatás a legjobbakból
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

33 százalék az esély rá, hogy találkozol egy repülő csészealjjal, ha épp erre jársz. Ez pedig nem kevés.

Coloradó egy elég furcsa hely Amerikában, nem véletlen, hogy az UFO-észlelésekkel (és megannyi bizarr jelenettel) telezsúfolt South Park című sorozat szerzőpárosa éppen innen származik, és ennek sokszor hangot is adnak.

Persze az sem mindennapi, hogy UFO-észlelésekről lajstromot vezetnek, merthogy ez feltételezik, hogy minél több van, annál nagyobb a hírünk a világban, a versenynek pedig van egy esetgerjesztő hatása is. 

Mindenesetre az a helyzet, hogy Coloradóban van a legtöbb repülő csészealj észlelés világszerte, 2019-ben például 119 bejelentés érkezett a hatóságokhoz, amelyekben a lakosok állították, valami megmagyarázhatatlan dolgot láttak az égen, ami úgy szelte a csillagokat és úgy pörgette a felhőket, mint éppen egy UFO.

Természetesen komoly iparág is épült a jelenségre (mármint a sok bejelentésre), Coloradóban vannak például a világ legjobb UFO-lesei is, ahonnan egy közösségi program keretében lehet kémlelni az eget. Persze nem ingyen, és a lesek mellett működnek ajándékboltok is, ahol be lehet szerezni a legújabb, trendi földönkívüli plüssfigurákat is. Az őrtornyok kis táborhelyként is funkcionálnak.

A helyiek pedig annyira a jelenség bűvkörében élnek, hogy nem ritka, hogy repülő csészealjakra hasonlító házakat építenek.

(via Only In Your State)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás