promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megnéztük, hogy mi újság a Tó utcai részeg bicajosunkkal
Borítókép:  KAREN BLEIER / AFP
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Google azóta lépett az ügyben, és aki újonnan keres rá, az már nem találja meg a bulizót.  

Szerintem 2018-ban Magyarország egyik leghíresebb Google Maps helyszíne Zalaegerszeg lett, pontosítva a Tó utca 1, amit ha beírtunk a keresőbe, akkor Fekete Imi bácsival találkozhattunk, meg az ő biciklijével. Kettőjük közül inkább már Imre nem volt szomjas. Anno azért derült ki a teljes név, mert a Blikk megtalálta őt, és egy rövid interjút csináltak vele.

A főszereplőnk egy buliban járt, ahol a tea és a keksz lehetett az utolsó, amit fogyasztottak. Pont ezért jelezték is neki a barátai, hogy ne szálljon fel a drótszamárra, azonban őt ez hidegen hagyta. Nem is lett valami nagy Tour de France teljesítmény belőle, mert két kanyarig bírta, aztán elesett.

Ez bárkivel megtörténhet, a kisebb falvakban elég népszerű mutatvány, de pont akkor fordult be a sarkon a XXI. század, és a Google autója, ami megörökítette a jövő számára a járdán pihenést.  

Ezután, aki rákeresett a Zalaegerszeg Tó utca 1-re, azt ez a látvány fogadta.

Ez a kép azért volt zseniális, mivel a Google nem takart ki semmit, és láthattuk a teljes tíz kör kevert utáni pozíciót. A régi linken még elérhető a bringa ide kattintva, azonban party-vége ki van retusálva teljesen. Figyeltek rá, hogy ne látszódjon a részeg eltérés. 

Ha viszont újonnan keresünk rá a Tó utca 1-re (link), akkor már egy sivár, bicikli, és Imre bá nélküli táj fogad minket. Oda is lehetne tenni a mém John Travoltát, aki nézelődik körbe, hogy most mivan?

Szóval akármennyire is jelentéktelennek tűnt az elején, a zalaegerszegi Tó utca, híres lett, még akkor is, ha a frissített utcaképen már radíroztak egyet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás