promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az új Top Gun-film beindítja az óra- és ékszeripart
Borítókép:  IMDb
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Topper, a Bremont, és a Breitling is piacra dobja a Top Gun: Maverick stílusában tervezett karórákat.

Az óra- és ékszergyártó cégek riadókészültségben várják, hogy bemutassák Tom Cruise legújabb filmjét, a Top Gun: Maverick-et, ugyanis Mitchell százados aktuális időmérő szerkezete fellendítheti az üzletet.

Az első film bemutatása után rekordszámú eladást mértek a Porsche 716-os karóra eladása terén, mert Cruise ilyet viselt az 1986-os légiharcokban és a szerelmi csatározásokban, ezért most több cég is rárepült az új lehetőségre.

A kaliforniai Topper óra- és ékszercég új luxus időmérő termékekkel jelentkezik, amelyeket kimondottan a Top Gun: Maverick stílusában terveztek. A brit Bremont cég szintén egész termékcsoportot szándékozik piacra dobni a Top Gun-karórákkal kapcsolatban, de a világ egyik leghíresebb luxusóra-cége, a svájci Breitling sem marad ki a versenyből.

Már rendelhető náluk a Breitling D30022 Navitimer Top Gun fantázianevű, rozsda-, víz- és ütésálló, úgyszólván atombiztos műremek majdnem 8000 dollárért (2,5 millió forint), ami lényegében egy korábbi, fele ennyibe kerülő típus felturbózott és újradizájnolt változata.

A Top Gun: Maverick július 16-án, az UIP-Duna Film forgalmazásában kerül a hazai mozikba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás