promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
My Friend Pedro: egy banán vett rá arra, hogy embereket öljek
Borítókép:  Devolver Digital
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A My Friend Pedro egy beteg játék, de pont ettől szórakoztató.

A játékkal valószínűleg már elég sokan találkoztak, de most felröppentek a hírek, hogy PlayStation 4-re is érkezik. Már csak ők maradtak ki a mókából, mivel a My Frind Pedro megjelent PC-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re is.

Az első változat egyetlen ember műve volt, amit Adobe Flashben dobott össze, de hát annyira jónak tűnt, hogy lecsapott rá Devolver Digital, a fejlesztő pedig a DeadToast Entertainment volt. Az egyszerű játékmenet ellenére az első héten rögtön eladtak belőle negyedmilliót.

Az oldalnézetes lövöldözős játékban egy maszkos emberkével kell mindenkit megölni, aki az utunkba kerül. Ebben Pedro, a banán lesz a segítségünkre, aki végig velünk lesz. Olyan elmebeteg még biztos nem volt az univerzumban, akit egy banán vett rá arra, hogy öljön, bár a mai világban ki tudja.

Természetesen az akrobatikus lövöldözés fogta meg a legjobb a gamereket, és ha ez nem lenne elég, még az időt is tudjuk lassítani, hogy még látványosabb legyen a dolog. A főhősünkkel valóban a legváltozatosabb módokon végezhetünk az ellenfeleinkkel.

A korhatár-besorolás miatt szivárgott ki, hogy a My Friend Pedro érkezik PS4-re, de hamarosan hivatalosan is bejelentik a pontos megjelenési dátumot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás