Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Itt a „szerelemnövény", amely elhervad, ha nem foglalkozol a pároddal

Itt a „szerelemnövény", amely elhervad, ha nem foglalkozol a pároddal

Tech & Tudomány

Itt a „szerelemnövény", amely elhervad, ha nem foglalkozol a pároddal

Tech & Tudomány

Promotions - 2020.02.16. 11:11

A minőségi, együtt töltött idő fontos. Ahogy az is, hogy rohanó világunkban odafigyeljünk a másikra. A Telenor épp Valentin-napon mutatta be „szerelemnövényét", amely azt a célt szolgálja, hogy kicsit jobban figyeljünk a másikra. Ha ugyanis nem törődünk a párunkkal, a növény elhervad.

A Telenor épp Valentin-napra időzítette „szerelemnövényét". Egy élő emlékeztetőt, amely rámutat, felhívja a figyelmet arra, hogy egy kapcsolatért tenni kell. A LovePlant nevet viselő növény élete a pároktól, s azok, egymásra való odafigyelésétől függ. A „szerelemnövény" annak megfelelően kap fényt és vizet, hogy az őt nevelő pár milyen intenzitással és minőségben beszél egymással. A cél tehát az, hogy a mobiltelefonon keresztül érzelmeket, érzéseket is közvetítsünk a másik felé.

„A LovePlant megalkotása egy nagyon izgalmas és egyben óriási kihívás is volt. Olyan területekre is eveztünk, ahol még sosem jártunk. Reggeli megbeszélés a párterapeutával, aki a pszichológiai alapot biztosította a projekthez, aztán ebéd a növényszakértővel, technológiai konzultáció a fejlesztőkkel, formatervezés...– fogalmazott a porjekt kapcsán Horváth Gergő, az Artificial Group kreatívigazgatója.

A pároknak – akiknek ezen az oldalon kell pályázniuk a növényre – kihívásokat kell teljesíteniük, s, ha teljesítik akkor a LovePlant egy IoT felhőn keresztül érzékeli a tetteket, majd vizet ad a növénynek azért, hogy életben maradjon.

(Kreatív)

Borítókép: Loveplant.hu

Legolvasottabb hírek