Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Állati zenei lista a Spotify-tól

Állati zenei lista a Spotify-tól

Tech & Tudomány

Állati zenei lista a Spotify-tól

Tech & Tudomány

HZS 17:11

A Spotify olyan szolgáltatás indított, amellyel kedvenc háziállatunknak állíthatunk össze zenei listát. 

Akarod-e, hogy kutyád, macskád vagy pockod, mikor belépsz a lakásba, a Lambada dallamaira táncoljon? Akarod-e, hogy míg te a munkahelyeden robotolsz kedvenc háziálladot lágy dallamok kíséretében szuszogjon? És azt akarod, hogy papagájod, mire hazaérsz, megállás nélkül zengje neked Kis Grofó valamelyik világhírű slágerét?

Amennyiben minden – vagy legalább egy – esetben igen a válasz, akkor a Spotify különleges szolgáltatását neked találták ki. Pontosabban kedvencednek. A zenéket és podcastokat szolgáltató felület alkotói most kidolgozott egy kérdőívet. Néhány válasz megadás után pedig a Spotify állatunkhoz legjobban illő playlistet alakít ki. Ahhoz, hogy minden a lehető legpontosabb legyen, a Spotify szakértőket is megkérdezett.

Kiderült, hogy az állattartók 71 százaléka játszik zenét hű társának. Ahogy az is, tízból nyolc gazda az gondolja, háziállata szereti a zenét. Majd egyötödük pedig zenész, együttes után nevezte el kedvencét. Persze, fontos tudni, hogy a zenei lista generálásnak mély, tudományos alapja nincs. De azért érdekes tracklistát születhetnek – írja a Kreatív.

Borítókép: WAIR Network