promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Állati zenei lista a Spotify-tól
Borítókép:  WAIR Network
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Spotify olyan szolgáltatás indított, amellyel kedvenc háziállatunknak állíthatunk össze zenei listát. 

Akarod-e, hogy kutyád, macskád vagy pockod, mikor belépsz a lakásba, a Lambada dallamaira táncoljon? Akarod-e, hogy míg te a munkahelyeden robotolsz kedvenc háziálladot lágy dallamok kíséretében szuszogjon? És azt akarod, hogy papagájod, mire hazaérsz, megállás nélkül zengje neked Kis Grofó valamelyik világhírű slágerét?

Amennyiben minden – vagy legalább egy – esetben igen a válasz, akkor a Spotify különleges szolgáltatását neked találták ki. Pontosabban kedvencednek. A zenéket és podcastokat szolgáltató felület alkotói most kidolgozott egy kérdőívet. Néhány válasz megadás után pedig a Spotify állatunkhoz legjobban illő playlistet alakít ki. Ahhoz, hogy minden a lehető legpontosabb legyen, a Spotify szakértőket is megkérdezett.

Kiderült, hogy az állattartók 71 százaléka játszik zenét hű társának. Ahogy az is, tízból nyolc gazda az gondolja, háziállata szereti a zenét. Majd egyötödük pedig zenész, együttes után nevezte el kedvencét. Persze, fontos tudni, hogy a zenei lista generálásnak mély, tudományos alapja nincs. De azért érdekes tracklistát születhetnek – írja a Kreatív.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás