Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Felfedezted már a Star Wars effektet a Google Térképben?

Felfedezted már a Star Wars effektet a Google Térképben?

Tech & Tudomány

Toronicza Péter - 2020.01.04. 19:19

Persze ehhez ki kell merészkednünk a világűrbe.

A szimpla közönséget, a kőkemény rajongókat, és természetesen a kritikusokat is megosztja a Star Wars: Skywalker kora. Az persze egyértelmű, hogy nem lehet mindenkinek megfelelni, de a Disney azért próbálkozott.  

A kilencedik Star Wars társírója, Chris Terrio úgy látja, hogy jobb lett volna, ha két részre osztották volna fel az alkotást. Szerinte nagyon kapkodtak, és többet akartak kihozni a karakterekből. Hát, most már ez így marad, akinek meg a szálát nagyon hiányolják, annak lehet sorozatot csinálni a Disney +-ra.

Akármennyire is ellentmondásos a Skywalker saga zárása, az egész világ Star Wars lázban ég, és ehhez a Google Térkép is csatlakozott. Egy ideje elérhető a funkció, de a többség nem hiszem, hogy sűrűn használja az alkalmazást a világűrben való barangolásra, pedig rendkívül élvezetes. Főleg úgy, hogy hiperűrsebességre tudunk kapcsolni.

A Star Warsből ismert hiperugráshoz el kell hagynunk a Földet, amit ide kattintva máris megtehetünk. Bal oldalt tudjuk kiválasztani, hogy melyik bolygóhoz szeretnénk elutazni, és csak szimplán kattintsunk rá. Ne aggódjunk, hiszen Star Wars-ös hiperűrsebességre kapcsolva semmi perc alatt ott tudunk lenni.

Borítókép: Torony

Vissza a főoldalra.
Emberek, akikből hiányzik a gonoszság
Emberek, akikből hiányzik a gonoszság