promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felfedezted már a Star Wars effektet a Google Térképben?
Borítókép:  Torony
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Persze ehhez ki kell merészkednünk a világűrbe.

A szimpla közönséget, a kőkemény rajongókat, és természetesen a kritikusokat is megosztja a Star Wars: Skywalker kora. Az persze egyértelmű, hogy nem lehet mindenkinek megfelelni, de a Disney azért próbálkozott.  

A kilencedik Star Wars társírója, Chris Terrio úgy látja, hogy jobb lett volna, ha két részre osztották volna fel az alkotást. Szerinte nagyon kapkodtak, és többet akartak kihozni a karakterekből. Hát, most már ez így marad, akinek meg a szálát nagyon hiányolják, annak lehet sorozatot csinálni a Disney +-ra.

Akármennyire is ellentmondásos a Skywalker saga zárása, az egész világ Star Wars lázban ég, és ehhez a Google Térkép is csatlakozott. Egy ideje elérhető a funkció, de a többség nem hiszem, hogy sűrűn használja az alkalmazást a világűrben való barangolásra, pedig rendkívül élvezetes. Főleg úgy, hogy hiperűrsebességre tudunk kapcsolni.

A Star Warsből ismert hiperugráshoz el kell hagynunk a Földet, amit ide kattintva máris megtehetünk. Bal oldalt tudjuk kiválasztani, hogy melyik bolygóhoz szeretnénk elutazni, és csak szimplán kattintsunk rá. Ne aggódjunk, hiszen Star Wars-ös hiperűrsebességre kapcsolva semmi perc alatt ott tudunk lenni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás