promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
PlayStation vagy Xbox? Superman segít választani
Borítókép:  Charley Gallay / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Henry Cavillnek feltették a nagy kérdést, ami miatt még a South Parkban is háború tört ki.

Nagy vita tárgya a gamereknél, hogy a PlayStation vagy az Xbox mellett teszik le a voksukat. Számos sorozat tér ki rá, hogy mennyire nehéz választani, például az Agymenőkben is vívódik Sheldon, hogy melyik mellett döntsön, a South Parkban meg valóságos háború tör ki.

Nemrég debütált a Vaják a Netflixen, és a Ríviai Geraltot alakító Henry Cavillnek emiatt kellett most rengeteg helyen interjúznia. Elég sokan letudták már az első évadot, ami elég vegyes fogadtatásban részesült. Lehet ebben benne van az is, hogy a sajtó már eleve úgy harangozta be, mint a Trónok harca egyik utódja, és túl magasak voltak az elvárások.

 [[cikk]]

A világba a rajongók már vizuálisan bemerészkedhettek játék formájában, amelyet rengeteg szaklap az év legjobb RPG-jének mondott ki anno. Cavillből biztosan nem néznénk ki, de nagyon nagy gamer. A The Witchereket végigjátszotta, és nagy rajongója a Total War: Warhammernek is. Gondolom nehéz elképzelni őt, ahogyan kockul egy stratégiai játék előtt, pedig így van.

A színész az NME-vel interjúzott a széria kapcsán, ahol megkérdezték: a PlayStation vagy az Xbox áll közelebb a szívéhez? Annyira nem lesz meglepő a válasz, mivel Cavill egyikkel sem tud azonosulni. Ő bizony a PC-sek táborába tartozik. Jómagam sem válaszolhattam volna szebben erre a kérdésre.

Persze nem saját maga rakja össze a számítógépeit, de van annyira kocka, hogy egyszer ezt is szeretné bevállalni a jövőben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás