promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Amerikában már követheted a pizzádat
Borítókép:  Domino's Pizza
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Domino's Pizza ügyfelei applikáción keresztül nézegethetik merre jár a pizzájuk.

A Domino's Pizza elég nagy franchise, és mindig igyekeznek valami újítással, vagy éppen őrültséggel meglepni a vásárlóikat. Japánban remek ötlet volt például a pizza rulett. Itt az volt a trükk, hogy rendelhettél olyan normál, közepes, vagy nagy pizzát, aminek az egyik szeletére szellemchili kivonata került. A Scoville-skálán a jalapeño paprika 2500-8000 skálán mozog, míg a szellemchili 855 000 és 1 040 000 között. Aki megkapta pont azt a részt, annak bizony lángolhatott az arca rendesen.

Most Amerikában vetettek be egy nagy újítást, amivel követhetjük, hogy hol tart éppen a megrendelt ételünk. Ismerősömmel előfordult már, hogy 60 percet mondtak a pizzára, ami végül fél óra alatt ért ki, ő pedig még a zuhany alatt volt, de ott van a másik oldal is, amikor fél órából lesz 70 perc. A Domino's Pizzánál ennek most vége.

Innentől nem csak a diszpécser, hanem a megrendelők is követhetik a pizzafutár autóját, hogy az éppen hol jár. Ez ugyebár a GPS-alapú nyomkövetés, amit itthon is elkezdtek egyre többen használni. Alapból nem újdonság, az Uber is ezt alkalmazza például, és ott is láthattuk, hogy merre jár a jármű, amit rendeltünk.

Ha ez nem lenne elég (mert miért lenne), akkor a Domino's Pizza még egy kényelmi szolgáltatással bővítette a rendszerét. Akkor is kapunk értesítést, amikor a pizza elindult, és akkor is, amikor már csak két percre van tőlünk a kaja.

Ezzel a kiszállítást is gyorsíthatják, mivel sokan így már az ajtóban várhatják a futár érkezését. Nekünk meg még jobb, mert nem a zuhany alól kell kirohanni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás