promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett a Dragon Ball Z: Kakarot főcíme
Borítókép:  CyberConnect 2
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Most aztán tényleg fel lehet ülni a Dragon Ball Z retró vonatra.

A Dragon Ball-rajongók természetesen nem a karácsonyt meg a szilveszteri bulit várják a legjobban, hanem, hogy végre elkezdhessék püfölni Dermesztőt a Zed Kakarotban.

A franchisenak még mindig elképesztően nagy a rajongótábora, így a játékiparnak is megéri rájuk koncentrálni egy-egy új résszel. Igazából még a széria is zakatol, mivel a Dragon Ball Super is kapott 131 epizódot, amit tavaly tavasszal fejeztek be, aztán ki tudja, hogy mikor érkezik még.

A többség persze mai napig a Dragon Ball Z-re esküszik, ami valóban a franchise legsikeresebb darabja lett. A Kakarotban most erre retró vonatra ülhetünk fel.

A játék egy külső nézetes akció-RPG lesz, tehát a harcok mellett nagy hangsúly lesz a történeten. A CyberConnect 2 fejlesztő csapata azt ígéri, hogy rengeteg titok fog kiderülni a játékban a Dragon Ball Z világáról. Mondhatjuk úgy is, hogy ez lesz az animációs széria rendezői változata.

A most megjelent főcím teljesen hű maradt az eredeti sorozathoz, de a megnézése után csak jobban meg fog fájdulni a szíve a fanoknak, hogy még nem játszhatnak vele.

Persze sokat már nem kell várni, hiszen a Dragon Ball Z: Kakarot 2020. január 17-én debütál PC-n, PS4-en, valamint Xbox One-on is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás