promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A cápás játék, amire mindig is vágytál: Maneater előzetes
Borítókép:  Maneater offical
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Maneater-ben nem csak az lesz a cél, hogy minél több embert zabáljunk fel.

A zs-kategória rajongói jól tudják, hogy rengeteg film épül a cápás sztorikra ebben a műfajban. Gagyik, vagyis inkább atom gagyik, de mégis valamiért imádjuk őket. Van Gyilkos cápa, Szellemcápa, Szupercápa, Gyilkoscápa az óriáskrokodil ellen, és hadd ne soroljam tovább. Mindent elmond rólam és az idióta barátaimról, hogy ezeknek a többségét mi láttuk…

Aki ezeket az alkotásokat nézve azon gondolkodott, hogy bárcsak lehetne ő a cápa, azoknak érkezik a Maneater nevezetű zseniális program. A cím nem árul zsákbamacskát, mivel valóban embereket kell majd felfalnunk a játékban. Persze ez még nem minden: a cápával fejlődnünk kell, és a végén már ilyen mutáns emberevővé változhatunk át.

Ahogy erősödünk, egyre több mindent tudunk majd tönkretenni. Az előzetesből is kiderül, hogy a halacskánkkal akár egy hajót is fel tudunk robbantani.

Akárcsak a zs-kategóriás filmekben, itt is lesznek olyan helyzetek, amikben nulla logikát kell keresni. Ha a cápa egy medencéből támad, akkor onnan támad és kész, biztosan átugratott valahogy, vagy busszal ment.

Jó hír, hogy a Maneater nem csak PC-re, de PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re is érkezik. Az emberzabálásba 2020. május 22-étől tudunk belevágni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás