promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási az érdeklődés az Apple AirPods Pro iránt
Borítókép:  Apple
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mutatunk tesztet is, aki még bizonytalan, hogy kell-e neki a drága fülhallgató.

Ez lett ugyebár az első vezetéknélküli fülhallgató a piacon, ami aktív zajszűréssel is rendelkezik. A technika persze létezett, de eddig csak fejhallgatóknál találkozhattunk vele úgy, ami jó minőséget is tudott letenni az asztalra. Természetesen, ha nem akarjuk teljesen kizárni a külső hangokat, akkor az áttetsző móddal erre is lehetőségünk van. Így még beszélgethetünk is, miközben vígan zakatol a zene a fülünkben.

Az úgynevezett „agybadugós” kialakításhoz három eltérő méretű szilikongyűrűt ad az Apple. Az AirPods csak cseppálló, nem vízálló, szóval úszni például továbbra sem fogunk tudni vele, de szakadó esőben sem szabadna elvileg használni.

Nos, az üzemidő az Applehöz képest nem túl jó: egy feltöltéssel 5 órát bír a füles, de ha zajszűréssel használjuk, akkor csak 4 és felet. Ezekkel a paraméterekkel kér tőlünk 100 ezer forintot a cég, de még így is viszik, mint a cukrot. Olyannyira, hogy a Kínában zajló gyártást meg kellett duplázni, így az Apple a havi egymillió helyett már kétmilliót készített belőle.

Állítólag nagyon megnőtt a kereslet a vezetéknélküli füles iránt, így inkább a cég bebiztosítja magát az ünnepek előtt. Ha az AirPods Pro változatát rendeljük Amerikában, akkor elvileg egy hetet is kell rá várni. Nálunk tele vannak vele az online áruházak polcai, így nem kell félni.

Aki sajnál rá ennyi pénzt (tök jogosan), az forduljon majd az Amazon Echo Buds felé, ami hasonló paraméterekkel bír, de jóval fele annyiba fog kerülni. Egy gond van, erre még bizony várni kell.

A TheVR Tech anno gyönyörűen letesztelte a Pro-t, és ha megfog titeket, akkor lehet is betenni a fa alá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás