promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bírnál 570 órán keresztül játszani? Egy gamer megcsinálta
Borítókép:  GiantWaffle offical
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Andrew Bodine világrekordot ért el, mivel 570 órán keresztül streamelte, ahogy játszik.

Napjaink gamerei igen csak elvetemült dolgokra képesek, hogy új rajongókat szerezzenek. Andrew Bodine-nak bevált a dolog, mivel 3 millió órányi megtekintést és tízezer friss feliratkozót szerzett magának a kihívással.

Ehhez persze elképesztő módon 572 órán és 44 percen keresztül kellett streamelnie. A GiantWaffle művésznéven tevékenykedő Andrew a Twitchen közvetített, itt vissza is nézhetjük, hogy mikkel szórakoztatta magát, na meg a nézőket. Végigvitte például a Death Stranding-et, ami nem egy rövid játék: ez 30 órát ölelt fel a közvetítésből.

A játékok között még voltak olyanok, mint a Rainbow Six Siege, vagy a Red Dead Redemption 2, ahol szintén elég sokat lehet bandukolni, ha mindent meg akar csinálni az ember.

GiantWaffle rekordkísérlete egy hónapig tartott, és csaknem 24 napot töltött a képernyő előtt. A 24 órából 5 órányi pihenő volt engedélyezve a számára, szóval 19 órákat játszott. Igen, ez még egy igazi kockától sem normális.

A lényeg, hogy nem bánta meg, jó reklám volt, és a világrekord is megvan. Nem egészséges ez a dolog, de hát Andrew van még annyira fiatal, hogy regenerálni tudja magát egy ilyen elvetemült kihívás után. Az előző rekorder JayBigs volt, aki 569 órát játszott. Ezt még augusztusban állította fel, szóval nem tartott sokáig az öröme.

Előfordulhat, hogy GiantWaffle-re is rá akar majd valaki licitálni, bár az is meglehet, hogy ő maga lesz az.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás