promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Több mint 10 év után tényleg érkezik az új Half-Life
Borítókép:  Valve
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hivatalosan is bejelentették a Half-Life: Alyx-et.

A Half-Life 2: Episode 2 után olyan szinten hanyagolva volt a franchise, hogy már a rajongók is beleuntak a készítők noszogatásába. Hiába volt nyomás még a szaksajtó részéről is, 12 évig nem történt semmi a Half-Life háza táján - mostanáig.

A Valve Twitteren erősítette meg a hírt, hogy valóban érkezik egy új Half-Life játék, és a boldogság sokaknak eddig tartott. Ahogy fent is olvashattátok, ez bizony nem a Half-Life 2: Episode 3 lesz, sem a Half-Life 3, hanem a Half-Life: Alyx.

A készítők sokat látnak Alyx Vance karakterében, így úgy érezték, hogy kaphatna egy külön játékot. Szóval ő lesz a főszereplő, így Gordon Freemant továbbra is hanyagolnunk kell. Nem gondolom, hogy ez az egész a Half-Life 2: Episode 2 után venné fel a vonalat, inkább egy spin-offként kell elképzelni.

A Valve a technológiai fejlődést előtérbe helyezve mindenképpen nagyot akar dobbantani, így VR-játékként dobnák piacra. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne találkozhatnánk vele a többi platformon. Ha egy Half-Life játék nem jelenne meg még PC-re sem a VR-on kívül, az egyenlő lenne az öngyilkossággal.

Most más pletykába nem akarok belemenni, szerintem már a konkrét hírek is bőven felcsigáztak mindenkit. A Valve 2019. november 21-én, azaz most csütörtökön elég sok mindent fog leleplezni a játékról. Bízzunk abban, hogy ez az első lépés afféle, hogy lassan visszakapjuk Gordon Freemant.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás