promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási előzetessel jelentették be a Diablo 4-et
Borítókép:  Blizzard Entertainment
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A játék egy majdnem tíz perces trailert kapott.

A BlizzCon-on rögtön óriási hírrel dobbantottak, mivel bejelentették a Diablo széria folytatását. A Diablo harmadik része még 2012-ben debütált. Akkor több év telt el a bejelentés és megjelenés között, remélhetőleg most nem kell ennyit várniuk a játékosoknak. Valószínű amúgy, mivel a helyszínen már a demót is kipróbálhatják a szerencsésebbek, szóval a Blizzard Entertainment biztosan jól áll a teljes fejlesztéssel.

Az előzetes gyakorlatilag horrorisztikus, és ezzel az is eldőlt, hogy a Blizzard vissza akar térni a gyökerekhez szóval sötétséget és vért kapunk.

A trailerben lelepleződik, hogy Sanctuary teremtője, Lilitht, központi szerepet fog kapni a negyedik részben. Valószínűleg nem békésen fogunk vele teázgatni. A gyűlölet leányának megjelenése az előzetes fénypontja, és tényleg megfagy tőle a levegő.

Eddig három kasztot lepleztek le: varázslónő, druida, valamint barbár. A készítők azt ígérik, hogy az eddigi Diablo epizódok legjobb részeit fogják egybegyűrni, hogy a négy minden szempontból tökéletes legyen. A játékban kereskedhetünk, összeállhatunk, de le is gyilkolhatjuk egymást az erre kialakított PvP zónákban. 

A Diablo 4 premierdátumát még nem leplezték le, de érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás