promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felújítják a világ egyik legjobb stratégia játékát – videó
Borítókép:  Westwood
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Valószínűleg minden gamer játszott már a Command & Conquer valamelyik részével.

A Westwood Studios  a Dune 2 után 1995-ben jelentette meg az első Command & Conquert, ami azóta már történelmet írt. A valós idejű stratégiai játékok egyik ősatyjáról beszélünk, ami tökéletes kidolgozást kapott a Dune 2-höz képest. A történet zseniális volt, a gamerek meg lehidaltak, amikor meglátták a valódi színészekkel felvett átvezető videókat. A legtöbben amúgy a Red Alertet ismerik ebből a szériából.

A rajongók most visszatérhetnek a múltba, mivel érkezik a Command & Conquer Remaster, ráadásul egykori Westwood dolgozók újítják fel nekünk. Van is mit, mivel az 1995-ös pixeles játékot már nem igazán veszik elő, csak a nagyon vérbeli fanatikusok.

Most azonban gyönyörű, letisztult grafikát kapunk. Természetesen csak a látványba nyúlnak bele a készítők, másba nem. Azt, hogy a felújított változatban lehet majd nagyítani, én nem mondanám játékmenetbe való babrálásnak. A csapat anno nyilatkozta is, hogy teljes mértékben hűek akarnak maradni az eredeti játékhoz.

A videó csak fél percnyi, de ahhoz bőven elég, hogy lássuk, milyen minőségi munkát végeznek a srácok.

A Command & Conquer Remasternek megjelenési dátuma persze még nincs, mivel ez nem hivatalos előzetes, azonban annyi biztos, hogy csak PC-re fog megjelenni és az Electronic Arts adja majd ki. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás