promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Begördült a csernobilos túlélőhorror első változata
Borítókép:  Chernobylite offical
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már letölthető a Chernobylite early access verziója.

Ha úgy vagytok vele, akkor hétvégén már bele is vethetitek magatok a csernobili horrorba, mivel elérhető a Steamen és a Good Old Games oldalán is a Chernobylite. Sajnos a rossz hír, hogy még csak korai hozzáféréssel, de ahogy látom a készítők iszonyatosan kitettek magukért.

Ugyebár ez azt jelenti, hogy olcsóbban kapjuk meg a játékot, viszont abban a változatban, amikor még nincsen kész teljesen. A befejezett Chernobylite 2020 második felében érkezhet.

Teljesen hasonló a felépítése, mint a S.T.A.L.K.E.R.-nek, és itt is lesz egy második robbanás, hogy még intenzívebb legyen a szitu. A főhős az erőmű egykori dolgozója, aki a szerelmét keresi, akiről úgy tudta, hogy meghalt. A sztorit nyolc óra alatt lehet letudni, de természetesen itt is nyílt világban vagyunk, szóval bandukolhatunk mindenhova.

Az early access trailer nagyon meggyőző, és ha megnéztétek, nagyon nehéz lesz ellenállni neki, hiába még nem a teljes változatot kapjuk meg. A készítők mindenképpen szeretnék majd kiadni konzolokra is a jövőben.

Hát akkor, folytatódjon a Csernobil őrület, a S.T.A.L.K.E.R. és az HBO-s széria után is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás