promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszatért a Fortnite a Chapter 2-val
Borítókép:  Epic Games
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egyik legnépszerűbb battle royale játék két napig volt csendben, most újraéledt.

Mindenki nézett egyet a játékosok közül, hogy a Fortnite-ot elnyelte egy hatalmas fekete lyuk, majd teljesen elérhetetlenné vált. Ilyenek ezek a fekete lyukak, beszippantanak mindent, ami az útjukba került. Itt is vitte magával az egész szigetet, hogy érkezhessen a Chapter 2. Szóval, akik mostantól belépnek, egy teljesen új világgal találkozhatnak. Fogjuk rá, hogy új, lesznek visszatérő területek, de azért nagyjából minden fenekestül felfordult.

A Chapter 2-ban, ahogy a felvezető előzetesben is látni lehet, uralkodni fog a víz. Ehhez igazodva horgászhatunk, vagy éppen motorcsónakokról lövöldözhetünk. Horgászni igen csak megéri majd, mivel a hal életerőt ad, míg a vízből akár menő fegyvereket is kifoghatunk majd. (Vagy üres konzerves dobozt…) Nem kell félni, tudunk úszni is, ha esetleg a vízbe merészkednénk ténylegesen.  

Nagy szerepe lesz innentől a gyógyításnak, mivel használhatunk kötszert, de fedezékbe vihetjük a megsebesült csapattársunkat is, hogy ott gyógyítsuk meg őket.

Amit sok lövöldözős játékban utálnak, az a campelés, pedig itt most nagy szerepe lesz. Ennek a lényege, hogy meglapulunk egy helyen, és kivárjuk, hogy valaki arra jöjjön, hogy rajtaüthessünk. Innentől a Fonrtnite-ban el lehet bújni a kukákban és szénaboglyákban is. Hát igen, számítani kell rá, hogy egyesek erre fognak rámenni.

Most már nincs más dolgotok, mint belevetni magatokat a Chapter 2-ba, aztán kitapasztalni az összes újdonságot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás