promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Támad a Postal 4
Borítókép:  Running With Scissors
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az előzetesben poénosan a WC-be pisilnek, és nem össze-vissza.

Nem is tudom hány éves lehettem, amikor az egyik barátom feltette a nagy kérdést:

„Te nem ismered a Postalt? Azt a játékot neked találták ki!”

A Postal 2-őt számtalanszor játszottam végig, amit a rajongók ismét elővettek, amikor elkészült hozzá a szinkron. Imádom a torz és sötét humorát, na meg az egészben van valami megfoghatatlan undorító báj.

A Postal-sorozat a legtöbb emberben ellenszenvet és felháborodást vált ki, ami érthető is. A Running With Scissors játékában lebrunyálhatunk mindent és mindenkit, felgyújthatjuk vagy megölhetjük embertársainkat, vagy csak szimplán összerugdoshatjuk őket. Ha nem akarunk feltűnően lövöldözni, akkor csak dugjuk bele a macska valagába a fegyvert, ez a tökéletes hangtompító. Nos, a Postal világa nagyjából ez, a lehető legsötétebb humor és értelmetlen erőszak. Mindig leírom, hogy a Postalt nem szabad komolyan venni.

A negyedik részben Postal Dude és a kutyája, Champ az arizóniai Edensinbe költöznek, hogy új életet kezdjenek. Ehhez öt nap alatt minél több pénzt össze kell szedniük, de mint tudjuk, ez nem lesz ilyen egyszerű, és ismét magukra fogják haragítani az egész várost. Még jó, hogy vannak fegyverek a haragosok ellen.

Szóval ismét számtalan vicces küldetést kapunk, a készítők pedig azt kérik, hogy a harmadik részt mindenki felejtse el, most tényleg visszatérnek a gyökerekhez. Ahogy az előzetesből kiderül, ez így is van.

A Postal 4: No Regerts Early Access változatát már le tudjuk tölteni a Steamen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás