promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ingyenes hétvégét kap a Mortal Kombat 11
Borítókép:  Mortal Kombat offical
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem vetted még meg a játékot? Akkor az ingyenes hétvége most meghozhatja a kedved.

A NetherRealm szeretné, ha ezen a hétvégén mindenki a Mortal Kombat 11-et nyúzná, vagy legalábbis kipróbálná. Ehhez kaptunk egy külön előzetest is, ami szerint az összes játékmódot és karaktert elérjük majd.

Ha ez nem lenne elég, még a szotorimód második felvonásába is belekóstolhatunk, és a multiplayer is elérhető lesz. A rajongók már biztosan megszerezték maguknak a Kombat Packet, aminek az egyik kiemelkedő karaktere a Terminátor T-800.

 

Zseniálisan rakták össze a készítők a harctól kezdve egészen a kivégzésekig. Őt is lehet tesztelni az ingyenes hétvége alatt Nightwolf és Shang Tsung mellett, akik szintén a Kombat Pack részei. Jövőre érkezik még pluszba Joker és Spawn, valamint novemberben Sindel.

Az ingyenes hétvége október 11-től 14-ig tart, és ez idő alatt a legtöbb online boltban (kicsivel kitolva az akciót) 40 százalékkal olcsóbban szerezhetjük be a játékot és a Kombat Pack-et is. Van persze rossz hír is: az ingyenes hétvége csak is az Xbox One és PlayStation 4 tulajokra vonatkozik. A Nintendo Switch-esek és a PC-sek kimaradnak a mókából.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás