promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki négyezer kidobott BMW és MINI
Borítókép:  Littlerascalracing
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy hatalmas telepen várnak sorsukra ezek a kívánatos autók.

Egy vancouveri telepen fotózta Littlerascalracing a letámasztott alig pár éves kocsikat, a sztorinak a Jalopnik járt utána.

Az autók között mindkét márka teljes kínálata megtalálható, beleértve a kurrens elektromos modelleket is, mint az i3 vagy az i8. Mint kiderült a 2015-ben érkezett hajós szállítmányt egy vihar miatt, Hallifax kikötőjében nagy mennyiségű sós víz érhette. A teljes szállítményt visszarendelték, egyes autókat már kereskedésekből, sőt tulajdonosoktól vettek vissza.

A Kanadai Közlekedési Hatóság szerint a sós víz visszafordíthatatlan károkat okozhatott olyan létfontosságú rendszerekben, mint a teljes elektromos rendszer bármelyik csatlakozója, esetleg a kormánymű, ezért rendelték el a begyűjtést. A kommentek alatt jelentkezett, egy BMW márkaszervizben dolgozó szerelő is, aki megerősítette, hogy eleinte csak átnézték ezeket az autókat, esetleges károsodásokat kerestek, azonban egy hónappal később már az összes érintett autóért trélert küldtek és erre a központi telepre szállították. Ez az oka annak, hogy már több mint négy éve áll a telepen az értékes szállítmány.

Sok ember vágya lenne bármelyik, azonban az is érthető, hogy a biztosító által valószínűleg megtérített károk miatt senkinek sem fontos, hogy a használható alkatrészeket bármilyen formában értékesítsék, hasznosítsák. Ennek ellenére rendkívül szomorú így látni pusztulni olyan kívánatos autókat mint például a képeken is látható M4.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás