promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most ingyen juthatsz hozzá a GTA: San Andreashoz
Borítókép:  Rockstar Games
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem tudni, hogy a Rockstar Games meddig tervezi az akciót, szóval jobb sietni.

A San Andreas a Vice City mellett az egyik legklasszikusabb darab a franchiseban a régi időkből. Az eredeti játékot még 2004-ben adták ki PS2-re, majd 2005 nyarán megérkezett Xbox-ra, valamint PC-re is. Az akció most a számítógépeseknek szól, mivel a kiadó így szeretné népszerűsíteni önálló online boltját, a Rockstar Games Launchert.

A piactéren fellelhetjük a Vice Cityt, a GTA 3-at, a GTA 5-öt, a Bullyt, a Max Payne harmadik felvonását, és az L. A. Noire-t. Természetesen a lista még bővülni fog, és valószínű, hogy a Red Dead Redemption 2 PC-s változatát is ide szánják majd.

A Grand Theft Auto: San Andreas ingyenes letöltéséhez regisztrálnunk kell, de hát ha PC-n játszunk, akkor még nagyon hasznos lesz ez a launcher. A masszív fanoknak valószínűleg megvan eredetiben a játék, de most ki kell használni, hogy digitálisan is hozzá lehet jutni – legálisan. A többiek meg csak retrózzanak vele egy kicsit, hogy milyen volt anno Los Santos-ban, San Fierro-ban és Las Venturas-ban bandázni és kocsikázni.

A San Andreas ingyenes verziójáhozide kattintva tudunk hozzájutni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás