promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett az iPhone 11 és 11 Pro
Borítókép:  apple.com
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A sima változat kettő, a Pro három kamerával rendelkezik.

Az Apple bejelentette az iPhone 11-et, és az iPhone 11 Pro kétféle változatát is.

A „sima” iPhone 11 két darab 12 MP-es hátlapi kamerával, egy széles látószögű, és egy ultraszéles látószögű szenzorral érkezik. Ezeknek hála nemcsak 60 képkocka/másodperc sebességű 4K videókat rögzíthetünk, hanem az éjszakai fotók is minden eddiginél szebbek lesznek majd (ebben mondjuk a rendkívül gyors A13 Bionic chip is segít majd).

Akad még új generációs Smart HDR (élethűbbek az emberek), slofie (szelfizés lassított felvételben), badass vízállóság (két méteres mélységig, harminc percen keresztül), és javított üzemidő is, hogy csak a legfontosabbakat említsük.

Hat színben (lila, sárga, zöld, fekete, fehér, piros) is kapható lesz, 289 990 Ft-os indulóáron.

Az iPhone 11 Pro már három (!) darab kamerával érkezik: egy ultraszéles, egy széles, és egy telefotókamerával. A kijelző sem piskóta: a Super Retina XDR-kijel­ző olyan fényerőt képes megjeleníteni, hogy napsütésben sem lehet gond a mobilozás.

A Smart HDR, a slofie itt is alap, a vízállóság pedig már négy méterig terjed, szintén 30 percen keresztül. Az üzemidő pedig még több, mint a sima 11-nél.

Az iPhone 11 Pro két méretben, 5,8 és 6,5 hüvelykes kijelzővel lesz kapható, a kisebb indulóára 399 990 Ft, a nagyobbiké 439 990 Ft.

Mind az alap, mind a Pro változatokat szeptember 13-án 14 órától rendelhetjük elő, 20-tól pedig át is vehetjük őket.

Ti melyikre neveznétek be?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás