promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Aladdin és a The Lion King játék is ráncfelvarrást kap
Borítókép:  Disney
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha már a filmeket újrahangolja a Disney, akkor a játékokat miért ne?

[[adv]]

A stúdiónak nagyon bejött a dolog, hogy a régi klasszikus rajzfilmjeit dolgozza át élőszereplős változatba. Az Aladdin átlépte az egymilliárd dolláros bevételt, de Az oroszlánkirály már másfélmilliárdnál tart, ami elképesztő.  

Ennek örömére a Disney felújítja HD változatban a klasszikus játékait, amit szerintem még a régi grafikával is szívesen vesz elő mindenki nosztalgiából. Sokak gyermekkori kedvencéről, az 1993-as Aladdinról, és az 1994-es The Lion King-ről van szó. Ezek a Sega Mega Drive-on futottak be nagy karriert, de lehetett velük PC-n is játszani. A többség még a 486-os számítógépen nyúzta őket.

Aladdin

The Lion King

Biztosan mindenkiből törnek elő az emlékek ezeket látva, de most mindkettő kap egy kis ráncfelvarrást. Nem fontos amúgy 1080p-s változatban nyúzni a két játékot, az októberben érkező programokat a klasszikus grafikával is játszhatjuk, ha ahhoz van kedvünk.

Az Aladdin és a The Lion King felújított változata Xbox One-ra, PlayStation 4-re, és Nintendo Switchre-re is megjelenik, de a PC-seknek is fent lesz a Steam-en.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás