promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Disney+ leendő ”családi csomagjával” elvileg nem lehet majd csalni
Borítókép:  Disney
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Feltalálták a módszert, amit a Netflix vagy a Spotify is átvesz majd?

Ugyebár minden nagyobb streamingszolgáltatónál vannak csomagok. A Netflixnél a legdrágább a 3990 forintos prémium, amivel egyszerre négy eszközön nézhetjük a sorikat, filmeket, ráadásul akár 4K-ban, ha bírja a laptop vagy a TV. A Spotify családi csomagja nagyjából olyan 2500 forintba kerül havonta, és itt is mindegyik családtag saját, egyéni Premium-fiókot kap.

Na, ezzel szoktak trükközni a baráti társaságok, akik így családként használnak egy előfizetést. Ugyebár hivatalosan úgy van a szerződés, hogy a velünk egy háztartásban élőkkel használhatunk közösen egy fiókot. Ezt a Spotify már próbálta úgy ellenőrizni, hogy a felhasználóknak GPS-el igazolniuk kellett magukat, hogy tényleg egy lakásban vannak-e, de hát ezt is semmi perc alatt ki lehet játszani.

A szolgáltatók azért igyekeznek, hogy ne essenek át a ló túloldalára, és ne szekálják túlságosan az előfizetőiket emiatt. Mindenkit kiszűrni képtelenség, de a Disney+ azt ígéri, ők bizony meg fogják csinálni, és keményen fognak fellépni azokkal szemben, akik trükközni akarnak.

Bár a családi csomagosokat lehet ők se fogják bántani, és inkább a jelszómegosztókra szállnának rá, ez később kiderül. 

Miképp? Hát, azt még erősen titokban tartják, de most már kíváncsi vagyok milyen forradalmi módszerrel fognak előállni. Ebben a műfajban a túlzott szigorúság sem jó. Azonban ha bejön, akkor lehet a többi streamingszolgáltató is használni fogja a módszert.

A csatorna november 12-én indul el hódító útjára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás