promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megalkották minden gamer álmát
Borítókép:  originpc.com
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az exkluzív számítógépeiről híres Origin PC idén ünnepli tizedik születésnapját, és ezzel együtt egy különlegességgel is készültek a játékosoknak, mégpedig megépítették a legerősebb gamer PC-t, a Big O-t, amely egy fedél alatt kombinálja a PS4 Pro, az Xbox One X, a Nintendo Switch konzolokat is.

[[adv]]

Már kinézetében lenyűgöző gépet alkotott meg az amerikai cég, amely méretében is hatalmas. De hát kell is a hely, hiszen a PS4 Pro, az Xbox One X, és a Nintendo Switch konzolok mindegyike helyet kapott egy önmagában is brutális paraméterekkel rendelkező számítógép konfiguráció mellett. Ráadásul az egész a legmodernebb vízhűtéssel van felszerelve, így túlmelegedésnek szinte esélye sincs.

Kép forrása: TechSpot


Most már nem csak álom azok számára, akik szeretnék a számítógépüket a legújabb játékkonzolokkal egy rendszer alól irányítani, mindezt úgy, hogy HDMI kábelek segítségével akár külön TV-kre is köthetjük az egységeket, így egy időben játszhatunk a barátokkal, családtagokkal a különböző konzolokon.

Ráadásul a gyártó mindenből a legjobbat adja, a PlayStation és az Xbox merevlemezeit felhúzták 2-2 TB-os SSD-re, maga a PC pedig tartalmaz egy i9-9900K processzort, 64 GB RAM-ot, egy 14 TB Seagate HDD-t, és jelenleg a piacon legütősebbnek számító Nvidia Titan RTX videokártyát. A teljes felhozatalt az alábbi videóra kattintva tudjátok megtekinteni:

Valóban nem semmi a gép. Azonban egy dologról nem beszéltünk még, az áráról. Nos, valószínűleg nem mindenki fog azonnal berendelni otthonra egy Big O-t, ugyanis eszméletlen, 17 000 dolláros árával minden idők egyik legdrágább PC-je. Vagyis mindenféle adóteher nélkül közel 5 milliót forintba kerül, ami bizony már egy jobb, új autó ára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás