Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kinyírja a beépített netes játékai többségét a Microsoft

Kinyírja a beépített netes játékai többségét a Microsoft

Tech & Tudomány

Kinyírja a beépített netes játékai többségét a Microsoft

Tech & Tudomány

Toronicza Péter 10:01

Nemsokára véget érnek a nagy dáma partik.  

Nagy fekete macska (Hearts) fanatikus vagyok, így néhányszor kipróbáltam a Windows online módjában a játékot, ahol a világ különböző részeiről dob be a rendszer ellenfeleket. Mivel állandóan kilépegettek, és utána a géppel játszottam, így nem volt túl sok értelme az egésznek. Azonban van ismerősöm, aki meg nagy dámás, és rendre így lógja el az irodai melót.

Nem igazán fog majd örülni a hírnek, mivel neki Windows 7 van a gépén a munkahelyén. A Microsoft most úgy döntött, hogy a Windows ME, Windows XP és Windows 7 rendszereken leállítja az Internet Games szolgáltatását.

Az internetes Backgammon, Checkers, Spades, Hearts és Reversi játékok online szekciója július 31-ig lesz elérhető Windows XP és Windows ME operációs rendszereken. Bár ezeket szerintem már csak a maximum a felelőtlen nagymamák használták.

Windows 7 azonban még elég sok helyen fut, nekik 2020 elejéig haladékot adtak, míg a teljes Internet Games szolgáltatást január 22-vel kapcsolják le. Igazából innentől már veszélyes is lesz használni a Windows 7-et, mivel január 14-től megszűnik a támogatása.

Szóval ha azzal ütöttük el az időt, hogy neten egymás ellen játszottunk a Windows-os beépített játékokkal, akkor ideje felkészülni a búcsú körökre.

A klasszikus offline játékok természetesen továbbra is elérhetőek lesznek.

Borítókép: Windows/Torony