Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Rég várt bejelentés érkezett: készül a Baldur's Gate 3

Rég várt bejelentés érkezett: készül a Baldur's Gate 3

Tech & Tudomány

Rég várt bejelentés érkezett: készül a Baldur's Gate 3

Tech & Tudomány

HG 13:13

Néhány napja jelentették be, hogy elkészül a szerepjátékok egyik nagy etalonjának számító Baldur's Gate harmadik része, melynek alkalmából egy látványos Announcement Teaser-rel is megörvendeztettek minket.

A játékot az a belga Larian Studios készíti el, aki a Divinity részekkel tette le a névjegyét az asztalra, és a Divinity: Original Sin részeit alapul véve, azt hiszem igazán jó kezekbe került az RPG folytatásának elkészítése.

Forrás: Comic Book


Az Dungeons & Dragons szerepjátékok ötödik alapkönyvén alapuló Baldur's Gate 3-ról mindössze annyit árultak el ez idáig, hogy aki teljes részleteiben szeretné majd kipörgetni, az biztos, hogy bőven több mint 100 órányi játékidőre számíthat, de maga a fő történetszál is legalább 50-70 órát fog igénybe venni. Illetőleg vélhetően bizonyos szabálybeli eltéréseket fog mutatni a sorozat második részétől, mivel a Baldur’s Gate 2 még AD&D második kiadásának alapkönyvein alapult.

Többet a játékról, magyar idő szerint június 11-én hajnalban tudhatunk meg, a Los Angelesben megrendezésre kerülő PC Gaming Show-n.

Borítókép: gamespot.com