promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb „pénztárcabarát” Tinder-funkció lépett életbe
Borítókép:  AFP
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az okostelefonok elterjedésével már az ágyból sem kell felkelnünk, hogy szerelmet találhassunk.

Az utóbbi évek egy legfelkapottabb okostelefon alkalmazása a Tinder. Ha még nem ismernéd a Tindert, akkor néhány pontban elmondjuk, hogy miről is van szó:

  • letöltöd az app-ot
  • regisztrálsz
  • igényed szerint kitöltöd az adatlapodat, akár képet/képeket is feltölthetsz
  • beállítod a másik nem preferenciát (milyen távolságban keresel, milyen életkorú embereket keresel)
  • indulhat a balra és jobbra pöccintést
  • ha a másik nem is jobbra pöccintette a képedet, akkor párba álltok, és indulhat a chatelés.

A gyártó eredetileg az egyéjszakás kalandokra találta ki az appot, ami aztán az évek során, az egyik leginkább felkapott társkereső szolgáltatás lett. Azonban minél népszerűbb lett az app, annál kreatívabbak lettek a tulajdonosok, és egyre másra vezették be a díjfizetést a különböző szolgáltatásokhoz. Lehet külön venni szuperlájkot, elő lehet fizetni arra, hogy korlátlanul „lapozzunk”, mert az ingyenes funkció bizonyos pöccintés után letiltja a felhasználót, és a korlátozást csak 12 óra múlva oldja fel.

Az alkalmazás egyik legfontosabb része a chat funkció. Ebből következően a felhasználók számára az a legfontosabb, hogy lássák, a másik fél vajon elolvasta már az üzenetet vagy sem. Ez egy darabig ingyenes volt, majd kivették a rendszerből. Most azonban a Redditen megjelent bejegyzések alapján visszatért ez a szolgáltatás: természetesen kemény forintokért tudjuk csak aktiválni. Ennek hiányában pedig csak a reménykedés marad...

A Reddit-es felhasználók azt is megemlítik, hogy egy ideje az a funkció is eltűnt a Tinderről, amely alapján láthattuk, hogy a másik fél mikor volt utoljára aktív. Ebből pedig csak egy dolog következhet: hamarosan jöhet eme funkció fizetős verziója.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás