promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az egyik népszerű filmsorozat témájából merít a LEGO
Borítókép:  BrickHubs
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A jelek szerint különleges készletekkel kedveskedik a LEGO a sikeres Netflixes sorozat, a Stranger Things rajongói számára, ami már csak azért is igen meglepő, mert a horror témakör eddig nem igazán volt összeegyeztethető a cég irányelveivel.

Gyerekkorunk kedvenc építőjátékait gyártó cége úgy látszik egyre nagyobb vásárlói potenciált lát a felnőtt gyűjtők körében, és számos különleges témakörrel igyekszik megszólítani most már az idősebb korosztályokat is.

Így eshetett a választás a világszerte nagy népszerűségnek örvendő Stranger Things sorozatra, melynek harmadik évadja július 4-én rajtol a Netflix tévécsatornán. Ugyan még mindig nem történt hivatalos bejelentés sem a LEGO, sem az amerikai média streamer részéről, számos egyértelmű jel mutat arra, hogy az eddigi híresztelések bizony valósnak tűnnek.

A LEGO többek közt a napokban egy kis animált videót tett fel a Twitter oldalára, ami az első évadban a több alkalommal is megcsörrenő telefont szimbolizálja, valamint a Netflix is kirakott az oldalára egy fejjel lefelé fordított, LEGO logóval ellátott képet, amin egy dátum, méghozzá május 15-e szerepel. Továbbá az egyik készlet dobozáról is kiszivárogtak képek, ami elég valósnak tűnik, és minden bizonnyal az lesz a fő szett a témában, a maga 2287 darabjával.

Forrás: Geek Culture


Habár gyerekek a főszereplői a filmnek, a számos horror eleme miatt 14-es, illetve 16-os korbesorolást kapott világszerte, és valószínűleg a LEGO dobozára is 16+ kerülhet majd.

Ugyan csak alig kell várni a készletek feltételezett bejelentésig, már most tűkön ülve várjuk, hogy mennyire voltak helytállóak a pletykák, na és persze, hogy mikor ugorhatunk neki mondjuk egy Upside Down összerakásának.

Ki az, aki még vevő lenne egy ilyen témájú LEGO gyűjteményre?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás