promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Előzetes videót kapott a Wolfenstein: Youngblood
Borítókép:  dualshockers.com
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy év sem telt el azóta, hogy a Bethesda bejelentette a Wolfenstein spin-off részét, a Youngblood-ot a tavalyi E3-on, és már alig kell várnunk néhány hónapot, hogy ismételten nekieshessünk a Harmadik Birodalom megdöntésének.

Mint azt már mi is megírtuk, most a ’80-as évekbe ugrunk előre, ahol B. J. Blazkowicz lányaival vehetjük fel virtuális kesztyűnket a náci uralommal szemben, méghozzá Párizsban.

Forrás: vg247.com


A közelgő megjelenés alkalmából a készítők kiadtak egy kedvcsináló videót, ahol a történet előzetesét nézhetjük meg, illetve megtapasztalhatjuk, hogy a lányok a kevésbé sem lettek kíméletesek, mint az apjuk volt fénykorában. Igaz, erre minden okuk megvan, főleg ha a fatert kell kiszabadítani a nácik fogságából.

Forrás: vg247.com


A játék egyik különlegessége, hogy a testvéreket kooperatív módban is irányíthatjuk egyik barátunkkal. Természetesen egyedül is végigvihetjük, ebben az esetben a gép irányítja a másik testvért.

A játéknak lesz Deluxe Edition (DE) kiadása is, aminek egyik előnye, hogy bárkit meghívhatunk kooperatív módban játszani, anélkül, hogy az illetőnek rendelkeznie kellene saját verzióval. Illetve további kozmetikai bónuszokat tartalmaz a DE: többek közt a Cyborg Skin Pack-et, amely titánium védőruházatot biztosít a lányoknak, valamint extra fegyvereket is kapunk, mint például vadászkést, vagy fejszét.

Forrás: xboxachievements.com


És, hogy mennyit kell várnunk az új részre? Mindössze alig három hónapot, és július 26-én már apríthatjuk is a nácikat PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és Switchen is. Addig pedig kedvcsináló gyanánt nézzétek meg a játék előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás