promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb két karaktert lepleztek le a Mortal Kombat készítői
Borítókép:  Game Informer
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A NetherRealm Studios folyamatosan tárja fel számunkra a hamarosan debütáló Mortal Kombat XI karaktereit, amiről nemrégiben mi is cikkeztünk, az utóbbi napokban pedig ismét bemutattak nekünk kettőt, ráadásul két teljesen új szereplőt, Cetriont és Kollectort.

Személyükben két igazán komoly harcosra lelhetünk, vagy éppen csöppet sem könnyű ellenfélre. Mindenesetre a bemutató videók alapján korántsem tűnik ellenük sétagaloppnak az élet.

Cetrion szintén egy ősi istenség, pontosabban Kronika lánya és Shinnok testvére, aki a természet és az élet istene, ezáltal irányítani képes a természet elemeit, a földet, a vizet, a tüzet és a levegőt. A harcban, szó szerint, látványosnál látványosabb természeti ”csapásokat” tud mérni ellenfeleire, az egyszerű tornádótól kezdve, a kitörő víz-vagy tűzsugáron át sziklazuhatagig.
 

Forrás: Gameinformer


Számos egyéb speciális képességgel rendelkezik, mint például óriásivá nőve, képes a bolygók fölé emelkedni, vagy telekinetikus képességével tárgyakat mozgatni, szabadon lebegni a föld felett, vulkánokat megidézni, valamint különböző elemekkel körülvéve magát erőtereket hozhat létre, amelyet támadásra és védekezésre is használhat egyaránt.

Ősi istenként halhatatlan, így nem tud megöregedni, és igazából megölni sem lehet Shinnokhoz hasonlóan, túlélheti még a halálos sérüléseket is, mint például a lefejezést.


A másik karakter, Kollector egy hatkarú, igazi jóvágású szörnyszülött, aki szintén Shao Kahn hűséges és kegyetlen alattvalója volt egykoron. Shao Kahn halálát követően, az új uralkodó, Kotal Kahn regnálása idején azonban kegyvesztetté vált.
 

Forrás: playstationlifestyle.net


Kollector apró hátizsákjában tartja kincseit, illetve különleges fegyvereit, melyeket harc közben nem restell bevetni ellenfeleivel szemben. Mint azt neve is mutatja, ő egy megszállott gyűjtő, aki bárkit képes harcra hívni, ha szeretne valamit megszerezni az illetőtől, az aljas eszközökben pedig nem válogat, ha a győzelem elérése a cél.

Ed Boon, a NetherRealm Studios kreatív vezetője a napokban azt is elárulta GameInformer újságírójának, hogy 25 karakter lesz játszható kezdetben, és a játék megjelenését követően kiadott DLC-kel ez a szám 30 körülire nő. A Matrix Neo-ja és a Scooby-Doo bozontja azonban nagy valószínűséggel nem fogja gyarapítani a karakterek palettáját.

Boon többek közt azt is elárulta, hogy többféle befejezésre számíthatunk, és hogy nem tartalmaz majd loot boxokat és quick time event-eket a játék.

A megjelenésre pedig már csak mindössze bő két hetet kell várnunk, addig pedig minden bizonnyal hamarosan feltárják a még be nem mutatott harcosok kilétét is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás