promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mire jó egy hét éves MacBook?
Borítókép:  YouTube
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Többre, mint azt elsőre gondolnád. Ezt az AnonimInc. be is mutatja nekünk.

Sokan kérdezik meg maguktól, hogy kell-e nekem MacBook? Jó befektetés-e, ha kidobunk csomó pénzt egy laptopra, amiből már öt profi Windowsosat vehetnénk? Ha nagyon a teljesítményre megyünk, akkor hármat. De nem is a számolgatás itt a lényeg, mert már most sokan elküldenének a fenébe, hogy hülyén hoztam ki. Szóval a lényeg, hogy megéri-e MacBookot venni? Hát, újat semmiképpen sem.

Sok teches ismerősöm úgy látja, hogy az Apple laptopjai a 2010-es évek elején élték a fénykorukat, és az akkori MacBook Pro-k egyszerűen verhetetlenek. Van producer barátom, aki például mai napig ilyet használ zenélésre.

Az AnonimInc. egy 7 éves MacBookot tesztelt, ami még továbbra is egy erőmű. Én most körülnéztem interneten, és 150 ezer forintért találtam is karcmentes 2012-es modellt, bár akkori i5-ös procival – amit tesztelnek az i7-es – azonban 8GB DDR3-al és az 500GB-os SSD-vel annak is valósággal hasítania kell. Ami hátrány, az a méret, mert ezek többsége 13-as kijelzős.

Szóval, aki most ismerkedne a márkával, annak ez jó megoldás, és még egy nagyon pöpec gépet is kap mellé. Hiába régi, ezek megbízhatóak, de lássuk is mit hoztak ki a 7 éves modellből!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás