Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Hajdú-Bihar megye
Zupkó Tamás
+36 70 4084805
zupythomas [kukac] gmail.com

Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Melles Maximillián
+36 30 4753880
maxi@promotions.hu

Szerkesztők
amarus@promotions.hu
pepe@promotions.hu

Páncélozott terepjáróra vágysz? Akkor itt az Őrszem

Tech & Tudomány

Promotions - 2019.03.08. 10:58

Ha a mindennapos autózásaid félelemben telnek, és szeretnél biztonságban közlekedni, akkor itt az új Range Rover.

Az autógyártók a felső tízezerbe tartozó emberek pénztárcájára is igényt tartanak. Az ebbe a körbe tartozó emberek között is vannak olyanok, akik vagy veszélyes szakmát űznek, esetleg olyan helyen laknak, amely nem éppen a biztonságáról híres. Miközben rengeteg olyan cég létezik, amelyek kifejezetten páncélozott járműveket gyárt. Erre a piacra tör be legújabb autójával, a Sentinellel (Őrszem), a Range Rover.

A páncélozott, teljes körű biztonsági funkciókkal és alkalmazásokkal ellátott Sentinel olyan képet sugároz magáról, hogy akár a következő Bond-filmben is megjelenhet, mint a 007-es ügyosztály vezetőinek szállítójárműve.

A Sentinelről tudni érdemes, hogy az acél bevonatú autó a nemzetközi szabványokhoz igazodva ellenáll a kézi lőfegyvereknek és a robbanóeszközöknek. Ennek az ára az, hogy majd egy tonnával nehezebb az autó, azonban az öt literes V8-as motor, a korszerűsített fékek, valamint felfüggesztések miatt észre sem vesszük, hogy több tonnás kocsit vezetünk.

A brit gyártó figyelt arra is, hogy az autó sérült gumikkal akár 80 km/h-s sebességgel 50 kilométert is tudjon még menni.

Bátran elmondhatjuk, hogy veszélyes helyen ingázóknak világszínvonalú luxust és védelmet kívál az Őrszem.

Vissza a főoldalra.
Fogmosás mesterséges intelligenciával! Kell ez nekünk?