promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Galaxy S10: kiszivárgott egy videó, a Samsung próbálja eltüntetni a netről
Borítókép:  techradar.com
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A dél-koreai gyártó február 20-án fogja bemutatni legújabb csúcsmobilját.

A hivatalos bemutató előtt két nappal kiszivárgott egy videó, amit a Samsung tűzzel-vassal megpróbál kiírtani az internetről. Természetesen újabb és újabb csatornákon jelenik meg.

Sok újat nem lehet megtudni a videóból, hiszen most már csak a kinézetét várják a fanatikusok.

Két verzióban lesz kapható az új mobil: a kisebb verzió, a Galaxy S10 6,1 colos, a nagyobb Galaxy S10+ pedig 6,4 colos méretű Super AMOLED kijelzővel rendelkezik. Érdekesség, hogy a termék egyik legnagyobb dobása a csúcsszuper ujjlenyomat-olvasó.

Azonban a legfrissebb hírek szerint az olvasó a fólia alatt nem működik. Így pedig dilemma elé kerül a felhasználó: vagy kockáztatja, hogy megkarcolódik a telefon, vagy pedig egy kör alakú lyukat vág a fólián, ami – valljuk be – nem igazán passzol a brutálisan drága mobilhoz.

Ha már az árak szóba kerültek. El kell, hogy mondjuk, hogy Samsungnál vastagon fogott a tinta, amikor megállapították az árakat (még csak a brit lista szivárgott ki): a modellcsalád legkisebbje Galaxy S10 Lite (128 GB) – 669 font (kb. 240 ezer forint), míg a csúcsmodell – Galaxy S10 Plus (1 TB) – 1399 fontba (kb. 503 ezer forintba) kerül. Ha mindent egybevetünk, akkor Magyarországon is nagyjából ezekkel az árakkal kell számolni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás